Saturday, August 15, 2009

Cititul nu trebuie sa fie un lux

Foarte multi dintre noi motiveaza o biblioteca goala prin faptul ca nu-si permit sa-si cumpere carti asa des deoarece costa cam mult.
Ei bine, nu este asa. In ultimul timp se pare ca suntem bombardati din toate partile de un val de oferte accesibile. Sa nu spuneti ca nu stiti despre ce vorbesc! Trebuie doar sa priviti peste paravanul pe care l-ati ridicat intre voi si carti ca sa descoperiti cat de ieftina poate fi lectura.
Va voi enumera cateva surse accesibile de a va procura cateva cotoare incarcate de literatura cu care sa va umpleti bibiloteca.

1. Publicatiile Adevarul, Cotidianul si Jurnalul national pe care puteti ori sa le cumparati de la standurile de ziare in fiecare Miercuri, Joi si Sambata ori sa le comandati online.
Pretul cartilor variaza intre 6.90 RON, cele de la Cotidianul si 10.99 RON, cele de la Adevarul, la mica diferenta de Jurnalul National care le ofera cu 10.90 RON. Un adevrat chilipir!

2. Ofertele de la editura Polirom sunt cu adevarat scandaloase.
Cea mai incredibila oferta este cea de doar un euro cartea. Daca va simtiti cu adevarat risipitori puteti sa alegeti una dintre cele 65 de carti la pret de 9.99 RON.

3. Carturesti are de asemenea carti la promotie. Poti alege intre cele la 9.99 RON sau cele la 9.9 RON. Acestea pot fi cumparate online sau din ineditele librarii Carturesti.

Ganditi-va cate lucruri inutile ne cumparam zilnic de 10 RON doar asa din inertie. Acesti bani ar putea fi cheltuiti mult mai util, ca pana la urma daca ai carte ai parte... de o biblioteca plina. Daca tot le-am cumparat ar mai trebui sa le si citim :) Asta era pentru mine :P

1 comentarii:

andres said...

Ai uitat sa mentionezi targurile de carte! Gasesti acolo adevarate chilipiruri :D Imposibil sa nu pleci cu cel putin o carte.

Post a Comment

 
The Box. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino