Friday, August 7, 2009

Cu dreptatea in mana moare o relatie

De curand am descoperit Not Fair cantata de Lily Allen. La prima vizionare a videoclipului mi s-a parut banala, insa am inteles cat de diferita si surprinzatoare este doar dupa ce am vazut clipul cu versurile. Modul in care este facuta, inregistrata si editata camufleaza foarte bine indrazneala sa.
Sunt sigura ca foarte multa lume o stie, a auzit-o, insa nu a inteles-o. Nu-i nimic, timp e destul!

6 comentarii:

Adina Chițu said...

Ce bine ca in taverna muzicala redundanta si masculino-animalo-cocalaro-patetica a zileleor noastre plina ochi de versuri de genul "i wanna 'love' you", "i know you want me" "tonight you will be mine" "the way she moves" si multe altele cu mult mai perverse decat cele mentionate, apare o luminita emancipatoare...multumim Lily ca mai razbuni si partea feminina;)

Julia said...

Din cand in cand e bine sa li se spuna si barbatilor verde-n fata. Doar ca nu toate femeile au atata curaj. Videoclipul este de asemenea foarte reprezentativ, un decor vechi dintr-o perioada rudimentara in care femeile se multumeau cu putinul pe care-l primeau, isa in fata este Lily Allen care cu dezinvoltura si nepasare spune lucrurilor pe nume.

ĢﻉXý said...

Pai.....nu prea stiu sa tzi raspund ..probabil toate animalele sunt innebunite dupa miscare ...ca si noi oamenii...ai putea trai intr-o lume fara miscare ...?

Julia said...

Nu pot sa traiesc fara miscare dar nici nu innebunesc cand o detectez ;)

ĢﻉXý said...

pai nici pisicile nu o fac...numai ca stand in casa toata ziua si ....doar pe balcon ...vad doar in sus.....iar in sus nu se petrec prea multe ...sunt doar : fluturi,pasari si muste :)

Anonymous said...

SI mie imi place lily dar imi place melodia The Fear de la ea

Post a Comment

 
The Box. Design by Exotic Mommie. Illustraion By DaPino